Tesztfejléc

2013. szeptember 1.

Lezárult a Tagfelvétel - Három taggal bővültünk

Sziasztok!
A néhány hete meghirdetett tagfelvétel lezárult. Mondhatjuk, hogy túljelentkezés volt, hiszen több mint kettőször annyi jelentkezés érkezett, mint amire számítottunk. Nagyon köszönjük, és végtelenül hálásak vagyunk, amiért ennyien érdeklődtetek irántunk, és ennyien szerettetek volna közénk tartozni. Épp ezért volt szörnyen fájdalmas és rossz érzés visszautasítani sokakat. Akik felvételt nyertek, azok már hamarabb kaptak egy e-mailt.

Azoknak, akiknek nem sikerült... avagy kiket is kerestünk?

Mint ahogy azt már mondtam, nagyon szépen köszönjük minden jelentkezőnek az érdeklődést. Az, hogy valakinek nem sikerült, nem azt jelenti, hogy rossz volt a bemutatkozása, vagy talán az írása, hanem azt, hogy nem őt kerestük.
Hogy kiket is kerestünk? Az ISZ egy baráti írói közösség. Gyakorlatilag ezzel a "tagfelvétellel" barátokat kerestünk. Akik írnak. Kaptunk nagyon kreatív, frappáns bemutatkozásokat, és olyan írásokat, melyek írói még nagyon sokra vihetik az életben. Mi nem ilyeneket kerestünk.
Leginkább azokra figyeltünk fel, akiknek úgymond "leesett" a hirdetményből, a blogon írtakból és az itteni légkörből, hogy miről is van szó. Röviden fogalmazva, olyanok érdekeltek, akik hasonlóan hozzánk, és a bemutatkozásuk alapján könnyen tudunk azonosulni velük. Persze bőven befolyásolta a jelentkezést a beküldött írás minősége is. A hangsúly nem ezen volt, de befolyásoló szerepet kaptak az írások is: például volt olyan jelentkező, aki a bemutatkozása alapján sokunknak megtetszett, de az írását elolvasva erős kételyek merültek fel, így ő sem került be. Voltak olyan bemutatkozások, melyeknél a leírtakban volt valami, ami megfogott minket, ami miatt tudtuk, hogy igen, ő közénk való, ő velünk lehetne mint írótárs, és mint barát. Voltak még jó bemutatkozások... de itt semmi olyan nem volt, ami miatt különösebben közénk illő lett volna. Félreértés ne essék, ők is - azaz mindegyik jelentkező - szimpatikusnak tűnt, és gyakorlatilag mindenkit szívesen láttunk volna, sajnos azonban volt egy nagyon szűk létszámhatár.
Többet nem nagyon tudok hozzáfűzni, nagyon nehéz döntés volt, sokat vitáztunk rajtatok, sokat töprengtünk... és őszintén bevallom, a tagfelvétel elején nem gondoltam, hogy ennyire rossz érzés lesz ennyi rokonszenves embernek egy ilyen szöveget megírni.
Remélem senkinek sem törtük le nagyon a jókedvét, és senkit sem sértettünk meg. Legyetek jók, írjátok és olvassatok még sokat :) Köszönjük mindenkinek!

Azoknak, akiknek sikerült...

Fent már leírtam, hogy kiket kerestünk. Folytak viták, hogy kik is legyenek ezek, de végül is, ti lettetek a "kiválasztottak". Üdv köztünk :)
(Nevek a "Tovább olvasom" -ra kattintva!)


Stella, S. Máté, Bren

3 megjegyzés:

Keresés